Drugi čovjek Sv. Nedelje: Zurovec mi je uzeo laptop, monitor, ukinuo službeni broj...

Čini se da je eskalirala situacija s gradonačelnikom Svete Nedelje Darijem Zurovcem i Fokusom iz kojeg je izašao, odnosno s novim predsjednikom te stranke Gabrijelom Deakom. 

Deak, koji je istovremeno zamjenik gradonačelnika Svete Nedelje, dakle Zurovčev zamjenik, na Facebooku je objavio da mu je Zurovec ukinuo službeni broj i neovlašteno uzeo laptop, čitač kartice i - monitor. Deak je zamolio građane da mu se javljaju na privatni broj ili na Fejsu. Napisao je i da Zurovec "prolazi kroz teško razdoblje" jer ga Povjerenstvo za sukob interesa istražuje nakon Indexovog teksta o tome kako je njegova žena s 813 eura plaće kupila parcelu, a on mijenjao urbanistički plan.

Deakovu objavu prenosimo u cijelosti. 

"Neovlašteno mi je uzeo laptop, monitor, ukinuo službeni broj..."

"Poštovani sugrađani,

Zamolio bih vas da me od sada kontaktirate primarno na privatni telefon ili ovdje na fejsu, a ne na mail ili službeni telefon. Razlog je što mi je gradonačelnik (mag. ing. el. techn. inf, univ. spec. oec.) neovlašteno uzeo službeni laptop, čitač kartice i monitor (hahaha) te ukinuo službeni broj, pa će mi poneki mail potencijalno proći 'ispod radara'.

No, to znači da ću više vremena provoditi s vama na terenu, a tko zna, možda i ja pokrenem karijeru tik tok Spartanca i plesača sa zvijezdama.

U svakom slučaju, nemojte zamjeriti gradonačelniku, ipak prolazi kroz teško razdoblje s obzirom na tek otvoreni slučaj povjerenstva o sukobu interesa i izvidima DORH-a zbog navodnog naštimavanja urbanistickog plana u Brezju za suprugu. Ako niste ubrali, Ilko Ćimić je o tome pisao na indexu, a priča se da su se pojedini zastupnici gradskog vijeća pobrinuli da se ne staje samo na tome.

Ukratko, i vi biste bili nervozni i skloni ovakvim ispadima u takvoj situaciji.

Nadam se da će ova situacija napokon proći kada premijer napokon prebroji ruke preostalih DP-ovaca i utvrdi jel mu trebaju novi žetončići u Saboru.

U svakom slučaju, hvala na razumjevanju i vidimo se na terenu(tamo gdje ste me najviše mogli vidjeti protekle tri godine)

Vaš zamjenik gradonačelnika,

Gabrijel Deak", napisao je Deak. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.