Fijasko Mosta na euroizborima. Miletić o odlasku Raspudića: Da je baba muško...

Foto: Index

Prema izlaznim anketama, Most nije uspio dobiti mandat u Europskom parlamentu. Podsjetimo, prema izlaznim anketama, HDZ ima 6 mandata, SDP 4, a DP i Možemo po 1 mandat.

>> Rezultati izlaznih anketa

>> UŽIVO IZ SVIH STOŽERA

>> SVE VIJESTI O EU IZBORIMA PRATITE OVDJE

Mostovi saborski zastupnici Zvonimir Troskot i Marin Miletić kažu da treba pričekati završne rezultate, iako situacija trenutno nije dobra.

"Bilo bi sjajno da nas večer iznenadi i da dobijem na kraju taj mandat. No, situacija nije dobra, izlazne ankete pokazuju da će biti jako gusto do kraja. Ali pametniji ćemo biti kako vrijeme bude prolazilo i kako se brojanje bude privodilo kraju", rekao je Hini zastupnik Marin Miletić.

Miletić o odlasku Raspudića: Da je baba muško...

Na upit je li na rezultat Mosta utjecao izlazak bračnog para Raspudić iz saborskog kluba, Miletić odgovara: "Da je baba muško, zvala bi se Duško. To je kao da se rastanete od supruge, a onda se pitate kako bi bilo i što bi bilo. To je završena priča, oni su izabrali svoj put, mi imamo svoj put i to je to to."

Miletić napominje da nakon izbora stranka uvijek treba izvući određene pouke, bilo da se radi o pobjedama ili o porazima.

"I na parlamentarnim izborima su se glasovi vrtjeli do samog kraja"

Zastupnik Zvonimir Troskot također smatra da treba pričekati konačne rezultate zbog toga što najviše ljudi na birališta ide malo prije zatvaranja.

"Sjećam se da su se i na parlamentarnim izborima glasovi vrtjeli do samog kraja, pa je tako kolega Miletić potvrdio svoj mandat tek u jutarnjim satima sljedeći dan", ističe Troskot.

Što se tiče razlaza između Mosta i zastupnika Raspudić, Troskot kaže da se ne može znati što bi se dogodilo da do toga nije došlo.

"Kampanju smo izvukli fenomenalno, moram pohvaliti predsjednika Petrova, a s druge strane, ukazale su se neke druge osobe za budućnost Mosta, poput Petre Mandić, koja je imala sjajne nastupe i jedna je od sukreatorica programa za europske izbore", rekao je Troskot.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.