FOTO Autobus se zabio u konja kod Udbine, vozač teško ozlijeđen

Foto: Arriva

SINOĆ se autobus zabio u konja kod Udbine.

Oko 1 ujutro na cesti D1 kod mjesta Jošani (Udbina) dogodila se prometna nesreća u kojoj je autobus Arrive koji je prometovao na liniji Imotski - Osijek udario u jednog od tri konja koji su izletjeli na cestu, doznajemo od tvrtke Arriva.

Uslijed siline udarca kompletan prednji kraj autobusa u potpunosti je uništen, a vozač autobusa, inače iskusan profesionalac koji već 21 godinu radi u tvrtki, ostao je prikliješten između volana i sjedala.

Nakon sudara autobus se nije zaustavio, nego se nastavio kretati, te je u tom trenutku suvozač, koji je sjedio na prednjem sjedalu, priskočio u pomoć kolegi. Uhvatio je volan te zaustavio autobus na način da je izbacio mjenjač iz brzine i povukao ručnu kočnicu.

Teške ozljede

Vozač je zadobio teške tjelesne ozlijede, prijelom rebara i ozljede potkoljenica. Nalazi se izvan životne opasnosti i na liječenju je u Općoj bolnici Gospić.

Uz dva vozača, u autobusu je bilo 20-ak putnika. Svi su dobro i nije bilo ozlijeđenih. Po njih je došao drugi autobus te su nastavili put u smjeru Osijeka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.