Muškarac u Kaliforniji podivljao, u tri sata ubio 80 životinja. Hvatali ga specijalci

Foto: Monterey County Sheriff's Office

Vlasti okruga Monterey u Kaliforniji uhitile su muškarca osumnjičenog za masakr više desetaka životinja. Naime, osumnjičenik je u utorak ujutro poubijao razne životinje; uključujući minijaturne konje, zečeve i ptice. 

Vicente Joseph Arroyo (39) je počeo nasumično pucati iz više oružja i unutar tri sata ubio otprilike 80 životinja, kazali su iz šerifovog ureda. Vlasti su oko 3:25 sati ujutro zaprimile više dojava o pucnjavi. Policija je odmah izašla na teren, ali je zbog slabe vidljivosti (bila je noć) imala poteškoća s lociranjem izvora pucnjave, piše NBC News.

Određena mu je jamčevina od 50.000 dolara

U pomoć su stoga pozvani specijalci, a vatrogasci su za potragu osigurali bespilotne letjelice. Dron je locirao osumnjičenika u vinogradu sjeverno od Prunedalea, nakon čega su ga uhitili specijalci. Istraga je pokazala da je Arroyo ubio razne životinje, uključujući minijaturne konje, koze, zečeve, zamorce, kokoši, patke i druge vrste ptica.

Neke su životinje preživjele masakr, ali su morale biti eutanazirane zbog težine ozljeda.  Arroyo je priveden u zatvor okruga Monterey pod sumnjom za posjedovanje oružja, vandalizam, kaznene prijetnje i okrutnost prema životinjama. Određena mu je jamčevina od 50.000 dolara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.