FOTO Ovo je vozač koji je namjerno udario policajca pa ga vukao. Objavljeno tko je

Foto: PU splitsko-dalmatinska

Splitska policija objavila je fotografiju vozača motocikla kojeg sumnjiče da je sinoć motociklom udario policajca, a potom ga vukao po tlu i teško ga ozlijedio. Vozač motocikla je nakon toga pobjegao, a policija intenzivno traga za njim.

Slobodna Dalmacija neslužbeno doznaje da je riječ o Bruni Divkoviću, mladiću koji ima više desetaka prekršajnih i kaznenih prijava i koji nikad nije imao vozačku dozvolu, a zbog prikupljenih negativnih bodova čak mu je i zabranjeno eventualno buduće polaganje vozačkog ispita.

Navodno je 34 puta zaustavljen i prekršajno prijavljen zbog prekoračenja brzine, odbijanja testiranja na alkohol i narkotike, vožnju bez dozvole i slično, a što se tiče kaznenih prijava, ima ih dosad preko 40, i to za krađe i teške krađe, osam je puta zatečen s drogom, a ima i pet prijava za preprodavanje, odnosno dilanje narkotika.

Namjerno udario policajca u centru Splita, slomio mu nogu

Policajac kojega je sinoć u središtu Splita, dok je bio na dužnosti, namjerno udario motociklist i teško ga ozlijedio, bit će operiran u splitskom KBC-u, ali nije životno ugrožen, izvijestili su danas iz KBC-a.

"Pacijent ima prijelom desne noge i bit će podvrgnut operativnom zahvatu", rekla je Hini glasnogovornica splitskog KBC-a Kristina Bitanga. 

Hospitaliziran je na Zavodu za ortopediju i traumatologiju klinike za kirurgiju KBC-a Split i stanje mu je stabilno i nije mu ugrožen život, rekli su u splitskoj bolnici.

Pobjegao sa ženskom osobom

"Motocikl je ostao na mjestu događaja, dok su vozač i putnica s motocikla pobjegli i za njima se intenzivno traga", kazali su sinoć iz policije. 

Dalmatinski portal neslužbeno doznaje kako je stradao poznati splitski prometni policajac Željko Perišić, koji je poznat pod nadimkom Dugopoljac. Navode kako je Perišić pokušao zaustaviti motociklista koji se kretao u suprotnom smjeru kroz Tolstojevu, ali ga je motociklist udario te vukao sve do Zagrebačke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.