FOTO Traktorom se zabio u kuću kod Nove Gradiške

Foto: DVD Rešetari

U srijedu se u mjestu blizu Nove Gradiške dogodila nesreća u kojoj je 69-godišnji traktorist sletio s ceste, zabio se u kuću, probio zid i teško se ozlijedio. 

Nesreća se dogodila u 15:30 na raskrižju Ulice Bana Josipa Jelačića i kolnika Županijske ceste 4158 u Rešetarima, priopćila je PU brodsko-posavska.

O traktoru koji se zabio u kuću, na Fejsu su izvijestili članovi DVD-a Rešetari te objavili fotografije s mjesta nesreće.

Dana 03.07.2024. u 16:32 preko Centra 112 zaprimamo dojavu o prometnoj nesreći(traktor se zabio u kuću).Na intervenciju...

Objavljuje DVD Rešetari Srijeda, 3. srpnja 2024.

Traktorom probio zid kuće

"Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 69-godišnjak upravljajući traktorom s priključenom neregistriranom poluprikolicom zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste (pad u nagibu, raskrižje), nastavio voziti ravno kroz raskrižje te sletio s kolnika, udarivši traktorom u metalno drvenu ogradu.

U daljnjem nekontroliranom kretanju traktorom je udario i probio zid kuće u vlasništvu 68-godišnjakinje. U ovoj prometnoj nesreći traktorist je teško ozlijeđen te prevezen u bolnicu u Novoj Gradiški gdje je zadržan na daljnjem liječenju", izvijestila je policija.

Dodali su da su traktoristu u bolnici uzeli uzorke za analizu prisutnosti alkohola u organizmu. Nakon rezultata, policijski službenici će protiv traktorista podnijeti odgovarajuće prijave, objavila je PU brodsko-posavska.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.