Futsal prvoligaš bijesan na svoje igrače jer su igrali na turnirima u Srpskoj

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Malonogometni klub Square Dubrovnik, koji se natječe u Prvoj hrvatskoj futsal ligi, oglasio se povodom informacije da su se neki njegovi igrači natjecali na turnirima u Republici Srpskoj. Inače, uobičajeno je da malonogometaši tijekom zimske pauze u ligaškim natjecanjima sudjeluju na malonogometnim turnirima diljem Hrvatske.

"Nastavno na saznanja o sudjelovanju pojedinih igrača MNK Square na turnirima u Trebinju i Nevesinju, od kojih jedan nosi ime stanovitog Miša Tamindžije, uprava kluba ovim putem želi istaknuti kako MNK Square ni na koji način nije povezan s odlaskom tih igrača na navedene turnire. 

Riječ je o samostalnoj odluci pojedinaca te oni navedenu odluku na niti jedan način nisu komunicirali, najavili niti s time upoznali upravu kluba. Ovim putem želimo istaknuti kako se uprava kluba u potpunosti ograđuje od ovakvog postupanja igrača", poručili su iz dubrovačkog prvoligaša. 

Osvanuli uvredljivi grafiti na račun igrača

"Držimo apsolutno neprihvatljivim sudjelovanje u bilo kakvim događanjima koja veličaju one koji su napadali naš Grad i našu Domovinu. Uprava kluba će žurno održati izvanrednu sjednicu kako bi se utvrdile činjenice i sagledalo moguće postupanje u svezi navedenog događaja. 

Minimalno što očekujemo je ispriku tih igrača klubu, braniteljima i svim drugim sugrađanima koji ovakvo ponašanje drže neprimjerenim", dodali su iz kluba. Dubrovnik INsider je prije dva dana objavio kako su u Mokošici osvanuli uvredljivi grafiti na račun igrača Squarea. 

Jedan od igrača je navodno sudjelovao na Božićnom memorijalnom turniru Mišo Tamindžija. Dubrovnik INsider piše kako se u monografiji posvećenoj ovom turniru navodi kako je Mišo Tamindžija bio sportaš koji je nesretno stradao kao vojnik Republike Srpske. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.