Gadafi poručio "kukavičkim križarima": Ne možete me ubiti, živim u srcima milijuna ljudi

JUČER je talijanski ministar vanjskih poslova Franco Frattini objavio kako je libijski vođa najvjerojatnije pobjegao iz Tripolija te da je ranjen, a nije se dugo trebalo čekati na odgovor s druge strane.

U audio poruci na kojoj se navodno čuje Gadafijev glas, libijski vođa je zahvalio svima onima izvan Libije koji su izrazili "duboku zabrinutost, entuzijazam i ljubav za njega kontaktirajući mnoge o njegovoj sigurnosti nakon što su čuli za kukavičke križarske napade". "Poručujem križarskim kukavicama da živim na mjestu do kojega ne možete doći i ubiti me zato što živim u srcima milijuna ljudi", poručio je Gadafi.

NATO snage ubile 11 imama


"Besmrtnost je za mučenike, a smrt, sramota i blamaža su za izdajničke agente i njihove gospodare kukavice", kazao je Gadafi. U Tripoliju je sinoć i danas ujutro odjeknulo šest snažnih eksplozija. Državni mediji su objavili kako je jučer NATO u svojim zračnim napadima pogodio hostel u Bregi u kojem je poginulo 11 imama, a ranjeno je 45 ljudi.

Libijska vlada tvrdi kako su oni bili dio veće grupe koja je putovala u grad koji je u rukama Gadafijevih snaga. Glasnogovornik NATO-a tvrdi kako ne zna ništa o napadu na Bregu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.