Grad Zagreb dogovara gledanje sutrašnjeg polufinala na Trgu. Sprema se i veliki doček

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

HRVATSKA sutra od 20 sati igra utakmicu polufinala Svjetskog nogometnog prvenstva protiv Argentine. 

Grad dogovara gledanje sutrašnjeg polufinala na Trgu bana Jelačića

Kako prvi doznaje Index, Grad Zagreb intenzivno dogovara gledanje sutrašnje utakmice na velikom ekranu na Trgu bana Josipa Jelačića. 

Kako doznajemo iz Grada, pokušavaju osigurati gledanje polufinala i na Trgu zbog povećanog interesa i ograničenih mjesta na Europskom trgu, gdje su se u sklopu Adventa dosad gledale utakmice. 

Kako smo doznali, izgledno je da će se uspjeti osigurati gledanje utakmice na Trgu i ako doista tako i bude, utakmicu će građani moći gledati i na Trgu bana Jelačića i na Europskom trgu, a isto bi, po svemu sudeći, vrijedilo i za finale u nedjelju, ako Hrvatska pobijedi Argentinu, ili za utakmicu za treće mjesto u subotu. 

Sprema se i veliki doček

Iz pouzdanih izvora također doznajemo da će se na Trgu bana Jelačića organizirati veliki doček reprezentativaca, bez obzira na rezultat sutrašnje utakmice. 

Razgovori Grada s HNS-om oko dočeka su već u tijeku i dodatno će se intenzivirati nakon sutrašnje utakmice.

Naravno, u planiranje dočeka snažno će se uključiti i policija.

Očekuje se da bi se mogao ponoviti masovan doček kakav je bio onaj nakon osvajanja srebra na Svjetskom prvenstvu 2018. godine, s tom razlikom što bi se ovaj doček trebao održati nekoliko dana prije Božića. 

Za očekivati je da će doček nogometaša biti ili u ponedjeljak, ako Hrvatska bude u finalu, ili u nedjelju, ako Hrvatska bude igrala utakmicu za treće mjesto.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.