Gradska plinara isplaćuje sve koji su preplatili račune, a sad su u Međimurje plinu

Foto: Neva Zganec/PIXSELL

Gradska plinara Zagreb Opskrba (GPZO) isplatit će sve građane koji kod njih imaju preplatu računa a više nisu njihovi korisnici jer su se odlučili za Međimurje-plin, no kako bi ostvarili pravo na povrat novca moraju doći u Centar za korisnike GPZO-a.  

"Svi kupci koji imaju preplatu računa, povrat sredstva mogu zatražiti na način da dođu u Centar za korisnike Gradske plinare Zagreb-Opskrbe (GPZO), u Radničku cestu 1 i donesu čitku fotografiju očitanog stanja brojila (crna polja) i osobne dokumente. Ispunit će obrazac za povrat sredstva te ga predati na urudžbeni zapisnik. Sredstva će se isplatiti na tekući račun osobe koja je navedena na računu Gradske plinare Zagreb-Opskrbe kao registrirani kupac", rekla je Hini glasnogovornica Zagrebačkog holdinga Dubravka Grubišić. 

Gradsku plinaru izabralo oko 170 tisuća kupaca

Čakovečka tvrtka za opskrbu prirodnim plinom, Međimurje-plin, je od 1. listopada preuzela javnu opskrbu plinom u Zagrebu, Velikoj Gorici i Zaprešiću.

Iz Gradske plinare Zagreb - Opskrbe je prethodnih dana rečeno da je njihovu tržišnu uslugu opskrbe plinom izabralo skoro 170 tisuća kupaca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.