Grlić Radman čekao tramvaj na Trgu bana Jelačića. Glasnogovornik: Voli ga koristiti

Foto: Čitatelj Indexa

Čitatelj nam je poslao fotografiju koja prikazuje ministra vanjskih i europskih poslova Gordana Grlića-Radmana kako čeka tramvaj na Trgu bana Josipa Jelačića u centru Zagreba. 

Čitatelj je kazao kako je fotografija uslikana prošli petak oko 18:45. Kontaktirali smo ministarstvo kako bi provjerili je li ministar doista koristio tramvaj.

"Poštuju se svi sigurnosni protokoli"

Ubrzo nam je stigao potvrdan odgovor. Glasnogovornik ministarstva Tomislav Lendić kazao je kako Grlić-Radman "voli koristiti tramvaj i družiti se s ljudima, uz uredno kupljenu kartu". 

"Možemo potvrditi da ministar povremeno koristi sredstva javnog prijevoza. Napominjemo kako je ministar Grlić-Radman štićena osoba, pod stalnim nadzorom i zaštitom, a prisutnost osiguranja organizirana je na način da se poštuju svi sigurnosni protokoli bez ometanja drugih putnika ili normalnog funkcioniranja javnog prijevoza", dodao je. 

Zanimljivo je da ministrova vožnja tramvajem dolazi u trenutku dok je predsjednik Zoran Milanović na meti kritika zbog čestog korištenja helikoptera Black Hawk, a i premijera Andreja Plenkovića se proziva za korištenje policijskih glisera u privatne svrhe. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.