Gužva na zagrebačkoj obilaznici

Foto: HAK

Zbog vjetra u prekidu su: trajektna linija Dubrovnik-Koločep-Lopud-Suđurađ te katamaranske linije: Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Vis-Milna-Split, Jelsa-Bol-Split, Mali Lošinj-Cres-Rijeka i Novalja-Rab-Rijeka, Ubli-Korčula -(Sobra, Mljet)-Dubrovnik, javlja HAK. 

Kolnici su mjestimice mokri i skliski. Zbog ponegdje obilnije kiše moguće je zadržavanje veće količine vode na kolniku, a mogući su i odroni, osobito na cestama u gorju i na Jadranskoj magistrali (DC8). Iz HAK-a vozačima savjetuju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama i održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama. Vozi se usporeno, uz povremene zastoje: na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Zagreb zapad i Lučko u smjeru Lipovca, brzoj cesti DC1 Solin-Klis u smjeru Splita, na Jadranskoj magistrali (DC8) na prilazima Splitu iz smjera Kaštela i Podstrane.

Radovi su na sanaciji kolnika na području unutarnjeg graničnog prijelaza Bregana, vozi se uz privremenu prometnu signalizaciju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.