HDZ sazvao hitne sastanke stranačkih odbora s ministrima i članovima Vlade

Foto:FaH

POLITIČKI tajnik HDZ-a Tomislav Čuljak poslao je pismo svi predsjednicima i članovima stranačkih odbora kako hitno, do 12. ožujka moraju sazvati sjednice na kojima će biti nazočni aktualni ministri, njihovi zamjenici i pomoćnici ministara te zastupnici HDZ-a u Saboru.

"Danas kada je HDZ i Domoljubna koalicija zajedno s kolegama iz MOST-a preuzela odgovornost za upravljanje RH smatramo potrebnim modificirati ulogu Odbora na način da Odbori preuzmu ulogu stručnih savjetodavnih tijela ", stoji u stranačkom pozivu.

Hitan sastanak Odbora s članovima vlade u cilju je, kako kažu HDZ-u, zajedničkog dogovora oko daljnjih i dugoročnih ciljeva rada.

"Na samom kraju želim osobno čestitati onim članovima Odbora koji su preuzeli zahtjevne i odgovorne funkcije ministara, zamjenika i pomoćnika ministara i zaželjeti im uspješan rad u budućnosti. Vjerujem da ću uskoro imati priliku čestitati i drugim članovima Odbora koji će preuzeti odgovornost za upravljanje javnim poduzećima, agencijama i ustanovama u RH", stoji na kraju pisma.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.