HDZ-ovac gradonačelnicu Siska pitao zašto ljudi više ne žele raditi za grad, ubila ga je odgovorom

Foto: Nikola Čutuk/ Pixsell, Screenshot: Grad Sisak

DRUŠTVENIM mrežama kruži odgovor gradonačelnice Siska Kristine Ikić Baniček na upit HDZ-ovog gradskog vijećnika Franje Šabana. Riječ je o dokumentu koji nosi datum 23. svibnja 2018. godine, ali se tek sad pojavio na društvenim mrežama.

HDZ-ovog Šabana zanima zašto službenici odlaze iz gradske uprave Grada Siska.

"PREDMET: Franjo Šaban, odlazak službenika iz gradske uprave Grada Siska, odgovor na vijećničko pitanje", naziv je predmeta.

A pitanje, što doznajemo niže u dokumentu, glasi: "Što se događa da su Siščani počeli izbjegavati zapošljavanje u gradskoj upravi Grada Siska?"

Dalje je odgovor SDP-ove gradonačelnice Siska.

"Dogodilo se to da se u gradskoj upravi u protekle četiri godine počelo stvarno raditi, a ne kao u vrijeme HDZ-a primati plaću i kafenisati u kafićima uz Kupu.

Bivšim HDZ-ovim uhljebima to očigledno ne odgovara pa radije biraju institucije u kojima vodeću ulogu ima HDZ, kao što su Županija i Centar za socijalnu skrb, gdje se i dalje prima plaća bez ikakvih konkretnih rezultata rada.

Druga razlika je što se pri poslu traži i odgovornost za obavljeno što također HDZ-ovim uhljebima ne odgovara", stoji u odgovoru gradonačelnice, a koji je objavljen na službenim stranicama Grada Siska.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.