HDZ-ovca pitali hoće li se HDZ ispričati

Foto: Marko Lukunic/Pixsell

ZASTUPNIK HDZ-a Damir Habijan najavio je da će HDZ uložiti žalbu na presudu jer je rješenjem Vrhovnog suda bilo naloženo da se uklone određene nepravilnosti, a Županijski sud nije prihvatio nove dokazne prijedloge.

Naglasio je da odgovornost pravne osobe prema pozitivnim propisima proizlazi iz odgovornosti pojedinaca koji su u inkriminiranom razdoblju od 2004. do 2009. počinili određene radnje.

"Nema niti može biti kolektivne odgovornosti, to nećemo prihvatiti. HDZ broji više od 200.000 članova, poštenih ljudi koji ne mogu biti povezani s pojedinim radnjama, odnosno pojedincima u inkriminiranom razdoblju", kazao je.

Na upit hoće li se HDZ ispričati, Habijan je ponovio kako za razdoblje od 2004. do 2009. nema nikakve povezanosti aktualne stranačke strukture s radnjama obuhvaćenim presudom.

 

*Index koristi third party aplikacije za realizaciju anketa kako bismo smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost vlastitih manipulacija rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati znanstveno utemeljenima niti vjerodostojno predstavljaju većinu hrvatske populacije. Index, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj hrvatskoj populaciji imaju značajan udio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.