Helikopter pao na farmu u Irskoj, poginula dvojica muškaraca

Prilaz farmi na koju je pao helikopter. Foto: Google Street View

Helikopter se srušio na zgradu u irskom selu Killucan, rekao je šef lokalne vatrogasne službe. Djelatnici hitne pomoći požurili su na mjesto događaja, gdje se nalazi više žrtava. Irska policija priopćila je da se nesreća dogodila oko 15:30 po lokalnom vremenu (16:30 u Hrvatskoj).

"Prema prvim informacijama, riječ o velikom broju žrtava, ali u ovoj fazi ne možemo potvrditi broj", rekao je šef vatrogasaca Pat Hunt, piše The Guardian.

Irish Mirror je uskoro objavio da se helikopter srušio na zgradu na farmi. Poginula su dvojica muškarca u helikopteru, nema preživjelih.

Helikopter je bio registriran na tvrtku sa sjedištem u SAD-u čije usluge uključuju skrivanje stvarnih vlasnika zrakoplova kako se njihovo ime ne bi pojavilo u javno dostupnim evidencijama.

Irska jedinica za istraživanje zračnih nesreća priopćila je da je poslala tim inspektora na mjesto pada jednomotornog helikoptera.

Ken Glynn, načelnik okruga Mullingar-Kinnegad, rekao je za irski RTE da je događaj "šokantan i tragičan" te da su njegove misli i molitve s obiteljima žrtava.

Uskoro opširnije

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.