HRT-ov računovođa najavio tužbe i poručio: Nisam pobjegao, bio sam na bolovanju!

ARTUR KOSANOVIĆ, računovođa s HRT-a za kojeg se prošlog tjedna pisalo da je pobjegao u BiH nakon što su revizori otkrili kako nema pokrića za milijun i pol kuna za koje je potpisao virmane, obznanio je kako će se uskoro o svemu očitovati putem odvjetnika te naveo kako nije pobjegao već je bio na bolovanju.

> Sutlićev računovođa fiktivnim ugovorima ukrao 1,5 milijuna kuna i sigurnost potražio u BiH

> Kusturica: Računovođa koji je HRT-u ukrao 1,5 milijuna kuna od mene je tražio azil!

"Znate što, očitovat ću se preko odvjetnika za dan, dva. Javno. Bio sam na bolovanju, u stanu gdje obitavam. Imam opsežnu medicinsku dokumentaciju", rekao je Kosanović Novom listu, uz napomenu kako se sprema tužiti sve redom. S HRT-a se i dalje može dobiti jedino službena potvrda da su Odjelu za gospodarski kriminalitet poslali dokumentaciju zbog sumnje na krađu, ali i dalje nema potvrde imena osumnjičenog djelatnika.

Podsjetimo, Globus je prošlog tjedna objavio kako je Kosanović u BiH, čije ima državljanstvo, pobjegao čim su ga revizori upitali za dokumente koji bi objasnili njegove uplate - kulturno ih je zamolio da pričekaju u njegovom uredu pod izlikom da se dokumentacija nalazi u drugoj sobi, dao se u bijeg i HRT-u se javio iz susjedne zemlje te im poručio da, ukoliko bude kazneno gonjen, u tome neće biti sam.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.