I jutros kolone na zagrebačkoj obilaznici, stvara se gužva i na prilazima Splitu

Foto: HAK

Na zagrebačkoj obilaznici traju radovi na više lokacija, kod odmorišta Zagreb i između čvorova Lučko i Buzin u oba smjera, u vrijeme pojačanog prometa kolone su i povremeni zastoji, javlja jutros HAK.

Zbog povećanog priljeva vozila stvara se kolona na čvoru Zagreb zapad u smjeru Zagreba. Duljina je 1 km.

Usporeno i prema Splitu

Usporeno se vozi i na brzoj cesti Solin - Klis (DC1) i državnoj cesti DC8 na prilazima Splitu.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Lici, no vremenski uvjeti u većem dijelu zemlje povoljni su za vožnju. Vozi se bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje su u tijeku radovi. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te drže sigurnosni razmak između vozila.

Prometna prognoza za danas

Ujutro će u unutrašnjosti ponegdje biti magle, što može smanjiti vidljivost, dok se popodne i navečer na zapadu zemlje očekuje prolazna povećana naoblaka s povremenom slabom kišom, upozorava HAK.

Promet će biti pojačan na gradskim cestama i obilaznicama, a kolone i zastoji mogući su na dionicama s radovima.

Na zagrebačkoj obilaznici traju radovi na nekoliko lokacija, uključujući odmorište Zagreb te između čvorova Lučko i Buzin, gdje je u vrijeme pojačanog prometa moguća vožnja u koloni i povremeni zastoji.

Pojačan promet teretnih vozila očekuje se na graničnim prijelazima Bajakovo i Tovarnik, dok se na većini prijelaza s Bosnom i Hercegovinom te Srbijom očekuje veća gužva osobnih vozila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.