Idioti na Fejsu likuju zbog napada na Pupovca: "Trebali su ga govnima gađati"

Patrik Macek/PIXSELL, Screenshot Facebook

DANAS je u centru Zagreba napadnut Milorad Pupovac. Gađali su ga komadima hrane. 

Predsjednik SDSS-a napadnut je na zagrebačkom Dolcu, dok je, u društvu predsjednika Kluba zastupnika SDSS-a u saboru, prolazio pored bistroa Amfora, objavili su iz Srpskog narodnog vijeća. 

U jednom trenutku Pupovac je osjetio udarac u desnu stranu tijela, od vrata do zapešća desne ruke, te se u trenutku kad se okrenuo vidio da je pogođen većim i manjim ostacima hrane od kojih su se neki zadržali na njegovoj odjeći, a neki, krupniji i krući, odbili su se od njegova vrata, ramena i ruku te rasuli po tlu, navodi se u priopćenju SNV-a.

Odvratni komentari

O Pupovcu kao političaru, jasno, svatko može misliti što god hoće, no nakon objave ove vijesti društvene mreže preplavili su odvratni komentarima kojima njihovi autori likuju nad napadom na Pupovca. 

"Pa bilo je samo pitanje vremena kad će takvi početi dobijat po pički. Bravo za onoga ko god je to napravio", "Trebali su ga govnima gađati, a ne hranom", "Čudi što četnika nisu prije napali... Bar da su ga polomili... A ne hranom ozlijedili", "Svaka čast onome tko ga je klepnija", "Fala kurcu više", "Treba ga utopiti u septičkoj jami. Govno govnima", samo su neki od odvratnih komentara. 

Naravno, ne treba puno nagađati koliko to što je Milorad Pupovac po nacionalnosti Srbin i što je najistaknutiji predstavnik Srba u Hrvatskoj ima ulogu u ovim komentarima. 

Pupovac je napadnut hranom, no osim samog napada problematičan je motiv. A on gotovo sigurno nije nevezan uz Pupovčevu nacionalnost i atmosferu koja se oko njega stvara u društvu. No, na Facebooku je današnji događaj mnogima bio motiv za likovanje i odvratne komentare. 

Uostalom, pročitajte ih sami. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.