Iskaz monstrumove psihijatrice: Fritzl plakao "kao malo dijete" kada je Elisabeth pobjegla

PSIHIJATRICA koja je ispitivala austrijskog monstruma izjavila je da je Fritzl "plakao kao malo dijete" sa svojom ženom kada joj je rekao da je njihova kćer Elizabeth pobjegla.

"U 24 godine koliko je držao Elizabeth pod ključem, niti jednom se nije izdao. Samo čovjek koji može strogo odvojiti vrata podruma od vrata svoga uma, sposoban je to učiniti", rekla je psihijatrica Adelheid Kastner koja je ispitivala Fritzla te ponudila ključni iskaz na suđenju, piše Evening Standard.

Fritzl ne prepoznaje lijepe osjećaje

"Fritzl je čak sjeo sa svojom ženom i plakao 'kao malo dijete' s njom zbog činjenice da je njihova kćer 'pobjegla'", kazala je Kastner te dodala kako je 73-godišnji Fritzl imao pretjeranu želju za kontrolom. Istaknula je da australski monstrum poznaje osjećaje pobjede, dominacije i straha te da ne prepoznaje ljepše, pozitivne emocije.

Nastavlja kako je Fritz smrt svoga djeteta Michaela doživio samo kao "logistički problem". "Nakon smrti djeteta morao je pronaći djelotvoran način da ga se riješi. Prije suđenja je rekao kako je više podržavao kremiranje od ukopavanja", rekla je psihijatrica te zaključila s tvrdnjom kako je Fritzl želio osloboditi obitelj iz podruma u travnju prošle godine te je iskreno vjerovao da Elizabeth neće otići na policiju.

I.Kri.
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.