Jadrolinija o nesreći u kojoj su poginuli mornari: Duboko smo potreseni

Foto: Paun Paunovic / CROPIX

U MALOM Lošinju dogodila se nesreća s trajektom Lastovo. Policija javlja da su poginula tri Jadrolinijina mornara, a jedan je teško ozlijeđen. Teška nesreća se dogodila oko 15:30 u trajektnom pristaništu u Malome Lošinju kad je pala ulazna rampa trajekta Lastovo te prikliještila mornare Jadrolinije.

Jadrolinija se oglasila priopćenjem.

"U velikoj žalosti moramo priopćiti kako se danas u luci Mali Lošinj dogodila nesreća u kojoj su, prema prvim informacijama, poginula dva pomorca Jadrolinije s broda Lastovo, dok je jedan teško ozlijeđen. Brod Lastovo održava državnu trajektnu liniju Zadar (Gaženica) - Ist - Olib - Silba - Premuda - Mali Lošinj te je u trenutku nesreće brod bio vezan u Malom Lošinju. 

Izražavamo iskrenu sućut obitelji stradalih pomoraca, Jadrolinija je duboko potresena ovim nesretnim događajem", stoji u priopćenju.

Policija: Na mornare je pala rampa. Dvojica su poginula

"Policija je danas oko 15:10 zaprimila dojavu da su na rivi u Malom Lošinju smrtno stradale dvije osobe, dok je jedna osoba ozlijeđena. Prema prvim informacijama, osobe su stradale prilikom pada rampe motornog broda.

Na mjestu događaja slijedi očevid kojim rukovodi zamjenik županijske državne odvjetnice iz Rijeke. U rasvjetljavanju ovog događaja uz policiju sudjeluju i druge nadležne službe kako bi se utvrdile okolnosti koje su dovele do stradavanja te utvrdile sve relevantne činjenice", objavila je policija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.