Jandroković se oglasio o slici s uhićenim Škugorom: "To je uobičajena praksa"

DAMIR Škugor uhićen je zbog organiziranja pljačke oko milijardu kuna iz Ine. Škugor je u trenutku uhićenja široj javnosti bio relativno nepoznat, no ubrzo se otkrilo da je član HDZ-a.

Nakon što je objavljenja fotografija Plenkovića s uhićenim Škugorom sa skupa HDZ-a iz 2015. godine, pojavila se i Jandrokovićeva slika sa Škugorom. 

Zastupnik Mosta Nikola Grmoja objavio je fotografiju uhićenog Škugora s predsjednikom sabora Gordanom Jandrokovićem i napisao je da je "sad jasno zašto se Gordan Jandroković sakrio i zašto ne saziva izvanrednu sjednicu sabora zbog ove neviđene pljačke Ine".

O svemu se sada oglasio i Jandroković. Iz njegovog ureda poslali su priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

"To je uobičajena praksa"

“Fotografija je nastala tijekom događaja organiziranog od strane Područnog odbora HDZ-a Maksimir Grada Zagreba u studenom 2017. godine.

Na taj događaj gospodin Jandroković pozvan je kao predsjednik Hrvatskoga sabora i tadašnji glavni tajnik Hrvatske demokratske zajednice. Tom prigodom fotografirao se s članicama i članovima Područnog odbora HDZ-a Maksimir. Radi se o uobičajenoj praksi i takve fotografije nastaju s brojnim građanima i članovima stranke koji se žele fotografirati s predsjednikom Hrvatskoga sabora.

I to je jedina poveznica koja postoji prema gospodinu Škugoru.

Vezano za slučaj INA i preprodaju plina, predsjednik Hrvatskoga sabora daje punu potporu nadležnim državnim institucijama da utvrde što se točno događalo i tko su odgovorni pojedinci, bez obzira na njihovu stranačku pripadnost, te da ih sukladno zakonu sankcioniraju”, navodi se u priopćenju Ureda predsjednika Hrvatskoga sabora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.