Jedan vozač u Istri pijan bježao policiji, drugi pijan vozio bez vozačke

Ilustracija: Duško Marušić/Pixsell

Istarska policija izvijestila je o dva pijana vozača.

Napuhao 1.50

Umaška policija 7. rujna oko 18 sati zaustavila je 38-godišnjeg vozača u Tršćanskoj ulici, nakon što su ga primijetili kako koristi mobitel za vrijeme vožnje u Zemljoradničkoj ulici. Kontrolom je utvrđeno da vozač nije imao vozačku dozvolu te je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola s koncentracijom od 1,50 promila.

Zbog velike vjerojatnosti da će nastaviti s prekršajem, vozač je smješten u posebne prostorije policijske postaje do prestanka djelovanja alkohola. Protiv njega je pokrenut prekršajni postupak prema Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

Bježao policiji

Pulska policija je, također, 8. rujna u ranim jutarnjim satima zaustavila 27-godišnjeg vozača u Ulici Munida u Medulinu, nakon što je ignorirao policijski znak za zaustavljanje te bježao od Ližnjana do Medulina, pritom kršeći prometne propise.

Vozač je bio pod utjecajem alkohola s koncentracijom od 0,91 promila, nakon čega je isključen iz prometa i smješten u posebne prostorije policijske postaje. Protiv njega je također pokrenut prekršajni postupak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.