Vozač koji je BMW-om ubio sebe i ženu i prije 5 godina skrivio tešku prometnu

Foto: Radio Nova Gradiška, Facebook,

24-godišnji Edi Zdjelar, koji je poginuo u jučerašnjoj nesreći sa ženom te se prije toga snimao kako vozi 200 km/h, 2019. izazvao je u Novoj Gradiški još jednu tešku nesreću.

U nesreći koja se dogodila 18. ožujka 2019. Edi Zdjelar je kao vozač kombija izgubio nadzor nad upravljačem te nekontrolirano prešao na drugu stranu ceste i udario u betonski most. Od siline udarca automobil se prevrnuo i ponovno vratio na suprotni trak ceste, kojim se kretalo vozilo iz suprotnog smjera.

Zdjelar i njegova tadašnja trudna 19-godišnja supruga od siline udarca izletjeli su iz kombija. Oboje su teško ozlijeđeni, a liječnici su se zatim danima borili za život trudnice. Žena je preminula u prosincu iste godine. Kako doznajemo, njezina smrt ne može se sa sigurnošću povezati s posljedicama prometne nesreće. Njezina beba je preživjela.

Baka trudnice preminula od šoka

Baka trudnice koja je nastradala u prometnoj nesreći tada je preminula od šoka nakon što je na cesti ugledala nepomično tijelo svoje unuke.

"Njena kuća se nalazi blizu mjesta nesreće i kad je čula što se dogodilo, izašla je na cestu. Navodno je unuci pod glavu stavila jastuk. Sve ju je to toliko šokiralo da je preminula", rekli su mještani tada za Radio Nova Gradiška.

Nekoliko minuta prije nesreće divljao na autocesti

Zdjelar je samo nekoliko minuta prije jučerašnje nesreće na društvenim mrežama objavio snimku koja prikazuje kako BMW-om juri po autocesti brzinom većom od 200 km/h, a na snimci se vidi i da pada kiša. Čuje se kako trešte cajke, a Zdjelar u jednom trenutku snima i sam sebe te pozdravlja prijatelje i govori kako ide na krštenje.

 

Policija: Zabio se u kamion

Policija je danas objavila izvješće o nesreći u kojoj su sinoć na autocesti A3 između čvora Okučani i Novska poginuli Zdjelar i njegova supruga.

Fotografije s mjesta nesreće pokazuju smrskani BMW, a u automobilu je bilo i dvogodišnje dijete preminulog para, koje nakon zbrinjavanja u KBC-u Zagreb nije životno ugroženo, ali je teško ozlijeđeno.

"Do nesreće je došlo kada je 24-godišnjak upravljajući automobilom novogradiških oznaka u smjeru Novske, udario u stražnju stranu kamiona bosanskohercegovačkih nacionalnih oznaka koji se kretao ispred njega u istome smjeru.

Na mjestu događaja vozač i 20-godišnja putnica iz automobila (oboje hrvatski državljani) su smrtno stradali, a njihova tijela su prevezena u sisačku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija, dok je dijete teže ozlijeđeno.

U svezi ove prometne nesreće policija će nadležnom državnom odvjetništvu u Sisku dostaviti izvješće", objavili su iz PU sisačko-moslavačke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.