KD Asset Management započeo s radom

KD ASSET MANAGMENT d.o.o., društvo za upravljanje i trgovanje vrijednosnim papirima,  u ponedjeljak je započelo s radom.

Osnovna djelatnost društva u prvom periodu poslovanja bazirat će se na brokerskim poslovima, dok se do kraja tekuće godine planira proširenje usluga na financijske analize i individualno upravljanje portfeljima vrijednosnica.

Otvaranjem brokersko-investicijskog društva, uz postojeće društvo za upravljanje investicijskim fondovima KD Investments, upotpunjena je ponuda KD Group-a na hrvatskom financijskom tržištu.

Ideja o proširenju područja djelovanja ponajprije je uvjetovana rastom i razvojem hrvatskog tržišta te ostvarenim značajnim rezultatima društva KD Investments u dosadašnjem poslovanju, ali i na ostalim regionalnim tržištima gdje je KD Group prisutan.

O počecima brokerskih aktivnosti, Predsjednik uprave KD Asset Managementa, Hrvoje Japunčić, je izjavio: "Prije svega bih izrazio zadovoljstvo činjenicom da je hrvatsko financijsko tržište osnaženo osnivanjem novog, nadam se, konkurentnog društva te vjerujem da će se time razina poslovanja na ovom tržištu dići na još višu razinu."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.