Kerum: Šta Puljak misli? Da su 20 milijuna eura neke njegove svemirske čestice?

Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

BIVŠI gradonačelnik Splita Željko Kerum na Facebooku je žestoko prozvao aktualnog gradonačelnika Splita Ivicu Puljka. Splitski gradonačelnik Ivica Puljak najavio je danas rekonstrukciju središnjeg dijela Rive i njezino proširenje na istok i zapad, radovi će početi iduće godine, a cijeli projekt stajat će oko 20 milijuna eura.

"Uređenje središnjeg dijela Rive počet će  nakon turističke sezone 2025. godine i njime će biti obuhvaćeno uklanjanje jarbola i rasvjete, te će se obnoviti štekati i zelenilo", rekao je Puljak na konferenciji za novinare. Vrijednost tih radova je 3,5 milijuna eura.

Kerum je to kritizirao. "Dragi prijatelji, evo čitam da će Puljak za preuređenje Rive potrošit 20 milijuna eura... strašno! Zna li Puljak uopće koliko je 20 milijuna eura?  Je li on misli da su to neke njegove svemirske čestice? Ja sam za cijelu Zapadnu obalu potrošio 9 milijuna eura. E moj narode... 

Za vrtiće, škole, djecu i penzionere nema ni milijun eura, a za preuređenje Rive će potrošiti 20 milijuna eura. Koji bahatluk! Može što hoće jer ima većinu u gradskom vijeću, koju mu je omogućio njegov vrtlar (Dotur Vice). Ljudi moji dođite sebi, progledajte. Nema u njih ideologije i svjetonazora, a najmanje poštivanja, samo njihov interes", piše Kerum.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.