Kolinda je preselila ured u Brod. Gdje je bila u vrijeme eksplozije? Ne u Brodu

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL, Hina

PREDSJEDNICA Kolinda Grabar-Kitarović u utorak je premjestila svoj ured u Brodsko-posavsku županiju, i to baš u Slavonski Brod.

U utorak navečer oko 21:30 silovito je eksplodirala rafinerija u Bosanskom Brodu. Buknuo je snažan požar u postrojenju rafinerije, a osmero radnika je ozlijeđeno. Detonacija je zatresla i Slavonski Brod. Uznemireni građani zatrpali su pozive hitnih službi, uplašeni nakon što ih je eksplozija u rafineriji protresla, potvrdili su za Index iz slavonskobrodskog centra 112.

Mislite da je Kolinda u Brodu gdje je eksplodirala rafinerija? Nije

S njima je večeras trebala biti Kolinda, koja je baš danas premjestila ured u Slavonski Brod, po svojoj ustaljenoj praksi seljakanja ureda u Hrvatskoj. 

No Kolinda večeras nije bila u Slavonskom Brodu. Gdje je bila za vrijeme eksplozije, ako nije tamo gdje je "preselila" ured?

Bila je u Zagrebu. Kako je objavila Nova TV, Kolinda se nakon obilaska nekoliko lokacija po Brodsko-posavskoj županiji, vratila u Zagreb. Prema planu, nakon što prespava u Zagrebu, trebala se vratiti u Slavonski Brod u srijedu oko 14 sati, no eksplozija će je možda malo požuriti. 

Ipak joj je ured u Slavonskom Brodu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.