Kosor o Mladiću: On je jedan od najvećih krvnika čovječanstva

KAKO neslužbeno doznajemo iz Vlade, premijerka Kosor znala je za informaciju o uhićenju Ratka Mladića već jutros no čekala je da to bude i službeno priopćeno.

"Mladićevo uhićenje je zaista dobra vijest za sve nas, za cijeli svijet, posebno dobra vijest za ovaj dio Europe, ali prije svega za sve žrtve politike destrukcije i razaranja Slobodana Miloševića. To je dobra vijest i u kontekstu dolaženja do konačne pravde i sasvim sigurno dobra vijest za stabilnost i mir jugoistoka Europe", kazala je Kosor.

Premijerka je u dva navrata naglasila da Srbija moći doći i do drugog ratnog zločinca Gorana Hadžića, kojega se goni za zločine počinjene u Hrvatskoj.

"Mladić je jedan od najvećih zločinaca, najvećih krvnika čovječanstva i očekujem da će zaista uskoro stati pred lice pravde i odgovarati, a svakako da Hrvatska, kao žrtva agresije očekuje uhićenje i izručenje Gorana Hadžića", rekla je Kosor prije sjednice Vlade.

Dodala je da će Hrvatska s partnerima u NATO-u i Europi i dalje podupirati euroatlantski put Srbije i svih ostalih zemalja u regiji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.