Muškarac pokrao 11 kafića diljem 7 gradova. Uhvaćen nakon višetjedne potrage

Foto: Hina

Nakon intenzivne policijske istrage, koja je obuhvatila četiri županije, policija je identificirala i uhitila muškarca (42) kojeg se sumnjiči za počinjenje 12 kaznenih djela teških krađa te po jedno kazneno djelo krađe i neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari. Šteta počinjena svim tim kaznenim djelima je veća od 4100 eura.

Zbog sumnje u počinjenje svih navedenih nedjela protiv osumnjičenog je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, a on je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

Od početka lipnja do 19. srpnja 42-godišnjak je na području Bjelovarsko-bilogorske, Sisačko-moslavačke, Karlovačke i Zagrebačke županije provalio u 11 ugostiteljskih objekata i jedan frizerski salon, ušao u jedan ugostiteljski objekt te uzeo bicikl koji je nakon korištenja ostavio.

Mjesta u kojima je operirao su Zagreb, Bjelovar, Oštarije, Sisak, Kutina, Velika Ludina, Popovača u kojoj je provalio u ugostiteljski objekt, pa iz blagajne i iz aparata za klađenje ukrao novac, a potom iz obližnje, nezaključane šupe ukrao bicikl koji je koristio da bi se prevezao do željezničkog kolodvora, gdje ga je ostavio. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.