Kraj Vodica ubijeni specijalac i njegova žena, uhićen njihov 19-godišnji sin

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL (u krugu fotografija sina ubijenih s njegovog Facebook profila)

U ČISTI Velikoj, mjestu u zaleđu Vodica, u garaži obiteljske kuće je jutros oko 11:15 pronađen pripadnik Specijalne jedinice policije Split.

Policija je poslijepodne objavila da je na širem području Čiste Velike u vozilu pronađeno još jedno tijelo, ženske osobe. Radi se o supruzi ubijenog specijalca.

Kako doznaje Index, policija je uspjela locirati automobil sina ubijenog specijalca i njegove supruge. Zaustavili su ga kod Tribunja, izvukli iz automobila i prevezli u policijsku postaju na ispitivanje. Upravo 19-godišnjeg sina sumnjiče za dvostruko ubojstvo. Mladić je prilikom uhićenja pokušao bježati, a policajci su ga u tome spriječili pucanjem u automobilsku gumu. Potom su ga izvukli iz vozila i uhitili, a on u pucnjavi nije ranjen, kažu u policiji.

>> UBOJSTVO KOD VODICA Policija objavila koji automobil traže, ako ga vidite odmah javite



"Nakon dojave, u mjestu Čista Velika u svojoj obiteljskoj kući pronađen je mrtav 45-godišnji muškarac, pripadnik Specijalne jedinice policije Split. Okolnosti smrti se utvrđuju očevidom, a poduzimaju se i sve druge mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih činjenica vezanih za ovaj događaj", javila je jutros šibenska policija.

Mjesto je zbog istrage bilo pod opsadom brojnih pripadnika Interventne policije i kriminalista, a neki od policajaca bili su naoružani i snajperskim puškama.



U interesu istrage i akcije u policiji ništa više nisu htjeli reći osim da je pronađen mrtav muškarac, javlja Šibenik IN.

Opsada i u Mandalini
 
Prema neslužbenim informacijama, sumnja se da je 45-godišnjeg specijalca ubio njegov malodobni sin te da je u njega navodno ispalio pet ili šest metaka, nakon čega je pobjegao s majkom. Kako Index doznaje iz pouzdanih izvora, specijalac nije ubijen službenim oružjem jer se ono nalazi u Splitu.

Kako doznaje šibenik.in, po mjestu se priča da je 19-godišnji mladić ubio oca i majku koju policija još nije pronašla te potom pobjegao u Mandalinu u Šibenik gdje mu navodno živi djevojka. Paralelno, policija je okupirala Mandalinu, ali nisu potvrdili da su ta dva događaja povezana. Blokada Madaline ubrzo je završena.

U šibenskoj policiji kazali su da je očevid u Čistoj Velikoj još u tijeku da se okolnosti smrti još utvrđuju i da je riječ o teškoj situaciji te da zbog toga ne mogu nikakve informacije dodavati u javnost.

Nije se pojavio na poslu


Kako doznaje Index, specijalac se nije danas pojavio na poslu pa su ga krenuli tražiti. Ubijeni specijalac je iz Šibenika. Nakon što im je tamo ukinuta jedinica, radno mjesto je dobio u Splitu. Danas se trebao javiti na posao, ali nije došao pa je krenula potraga.

Policija prikuplja informacije, traže sina i suprugu. Njih nisu zatekli kada su otkrili tijelo ubijenog specijalca.

"Sin mu je maturirao prije par mjeseci. Bila je to idila, jako fin mladić, uredno se ponašao. Ne vjerujemo da se ovo dogodilo, u šoku smo. Ne znamo ništa dalje, čeka se. Bila je to jedna jako fina, uljuđena obitelj", kazao je susjed ubijenog.

Uskoro opširnije...
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.