Krenuo natječaj za energetsku obnovu kuća, pala stranica

Screenshot: Fond za zaštitu okoliša

FOND za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost danas je krenuo sa zaprimanjem prijava na natječaj za energetsku obnovu obiteljskih kuća. Program je vrijedan 203 milijuna kuna.

Direktor Fonda Siniša Kukić još je prije dva mjeseca kazao kako su unaprijed sve pripremili da bi građanima ostavili dovoljno vremena za pripremu planiranih projekata i potrebne dokumentacije.

Sve se predaje online danas od 9 sati, no već od 8.30 stranica Fonda za zaštitu okoliša neko vrijeme nije radila. Proradila je par minuta prije 9, no sada nam čitatelji javljaju da imaju problema s prijavom.

"Svaki dan se moglo normalno prijaviti u roku od pola sekunde na stranice Fonda, no naravno da se danas ne može...", poručio nam je jedan čitatelj.

"S obzirom na to da je web stranica Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost uslijed tolike navale pala i nije bilo moguće se prijaviti na natječaj za energetsku obnovu obiteljskih kuća, koji je otovren danas u 9.00 h, vjerujem da ćete ponitšti natječaj, a kako bi svi koji su se namjeravali prijaviti na isti imali ista prava i šanse", napisala nam je druga čitateljica.

"Izazov za građane"

"Novost od ove godine je i način prijave te će se za sredstva biti moguće prijaviti isključivo putem sustava za e-prijave na javne pozive Fonda", naveli su iz Fonda u priopćenju, a Kukić je dodao kako su svjesni da će ovaj način prijave za dio građana predstavljati izazov.

S obzirom na to im stranica ne radi, čini se da će to zaista biti izazov za građane.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.