Makedonska policija: Tot se posvađao s tri osobe. Napadnut je, dobio je koban udarac

Foto: Facebook

HRVATSKI rukometaš Denis Tot (27) ipak je preminuo od posljedica fizičkog sukoba i zadobivenog udarca, objavila je makedonska policija. Jučer se nagađalo od čega je rukometaš Butela Skoplje završio u bolnici u kritičnom stanju. Prema nekim informacijama bio je napadnut i pretučen, a prema drugim nije bilo vidljivih ozljeda i razlog je bio srčani udar.

Danas je završena obdukcija i pokazala je da je Tot zbog udarca u glavu dobio teško oštećenje mozga. Policija je nakon rezultata obdukcije izdala priopćenje i objavila da je uhitila dvije osobe te da za još jednom traga.

"Dana 7. travnja oko 3:30 ispred noćnog kluba došlo je do verbalne svađe između Denisa Tota i osoba A.Lj. (28), K.L. (19) i A.K. (22), svi iz Skoplja. Trojka je napala Denisa i udarila u glavu. On je glavom udario u asfalt i izgubio svijet. Odmah je prevezen u bolnicu, reanimiran i stavljen na respirator. Imao je i srčani udar te je jučer podlegao ozljedama.

Dobili smo snimke sigurnosnih kamera i jučer obavili razgovore s više osoba, među njima i dvoje osumnjičenih. Treća osoba (A.Lj) je još uvijek nedostupna policiji i izvršen je pretres njezine kuće."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.