Maloljetniku u Biogradu pronađeni trava, speed, revolver, streljivo...

Ilustracija: Dino Stanin/PIXSELL

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje zbog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.  

Naime, nakon što je prekjučer na biogradskom području zatečena maloljetna osoba u posjedu dva džointa te novčanog iznosa za koji se sumnja da potječe od kaznenog djela, priopćila je PU zadarska.

Našli mu speed, oružje, streljivo, preklopni nož...

Nad maloljetnom osobom je provedeno kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg je temeljem naloga obavljena i pretraga doma i drugih prostorija kojima se koristi.

Tijekom pretrage policija je od osumnjičenog maloljetnika oduzela jednu vrećicu s oko 16 grama marihuane, vrećicu s oko 3 grama marihuane pomiješane s duhanom, jedno pakiranje s oko 5.2 grama amfetamina (droge poznate kao "speed") te 4 tablete bez propisanog recepta.

Nadalje, tijekom pretrage je oduzet jedan pištolj - revolver, 6 komada pištoljskog streljiva, bajuneta za vojnu pušku te preklopni nož. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, prema maloljetnoj osobi je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog sumnje u kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Također, podnesen je i optužni prijedlog nadležnom sudu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana, objavila je zadarska policija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.