Mladić na motoru bježao policiji pa se zabio u policijsku maricu. Teško je ozlijeđen

Ilustracija: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

ISTARSKA je policija noćas u Puli oko 01:25 pokušala zaustaviti motociklista koji je vozio cestom u krivom smjeru, no on se oglušio na njihove naredbe te je nastavio vožnju neprilagođenom brzinom po pulskim ulicama.

Kako javlja policija, pritom je počinio više prometnih prekršaja, odnosno vozio je ponovno u suprotnom smjeru te je prošao kroz crveno na semaforu. Nakon što je vozač došao na kolnik Ceste prekomorskih brigada između Premanturske i Medulinske ceste, policijska ophodnja koja se kretala iz suprotnog smjera mu je dala svjetlosne i zvučne signale da se zaustavi koje je on ponovno ignorirao i nastavio vožnju bez smanjivanja brzine.

Ozlijeđen policajac iz marice

U tom trenutku sudario se s policijskim vozilom pri čemu je pao na kolnik i zadobio teške tjelesne ozljede. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen i policijski službenik koji se nalazio u vozilu u koje je udario motocikl.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je motociklom upravljao 21-godišnjak koji uz prethodno spomenute prometne prekršaje iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, nema ni položen vozački ispit.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.