Mladić u Rogoznici ukrao auto. Nakon 100 m izletio u zavoju i zabio se u auto Poljaka

Ilustracija: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Policajci Policijske postaje Šibenik su proveli kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom osumnjičenim za počinjenje kaznenog djela neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari na štetu općine Rogoznica.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni 4. kolovoza u Rogoznici, sa službenog parkinga otuđio neosigurano službeno vozilo šibenskih registarskih oznaka, s kojim se udaljio s mjesta događaja te je nakon 100 metara izazvao prometnu nesreću.

Prometnu je izazvao, priopćila je policija, tako što u blagom zavoju nije prilagodio brzinu kretanja vozila preglednosti i osobinama ceste, uslijed čega je izgubi nadzor nad upravljačem vozila te izlijeće van kolnika gdje prednjim dijelom vozila udara u zadnji dio osobnog vozila poljskih nacionalnih oznaka, koje je bilo propisno parkirano na parkirališnom prostoru.

Uj prometnoj nesreći nastupila je materijalna šteta.

Nakon prometne nesreće osumnjičeni je napustio mjesto događaja te se dao u bijeg. Policajci su ga uhvatili, uhitili i priveli u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cesta protiv osumnjičenog podnesen je optužni prijedlog.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.