Propeler brodice odrezao nogu mladoj ženi (23), skiper kazneno prijavljen

Screenshot: Google maps

Policijski službenici Postaje pomorske i aerodromske policije Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje na to da je počinio kazneno djelo ugrožavanja posebnih vrsta prometa.

Sumnjiči ga se da se prekjučer oko 17 sati u blizini otoka Vrgada, kao voditelj brodice koji je odgovoran za plovilo i posadu, tijekom korištenja brodice u najmu, nije pridržavao propisa o sigurnosti brodskog prometa i drugih propisa o sigurnosti plovidbe i zaštiti ljudskih života na moru, sukladno odredbama Pomorskog zakona. 

Zbog toga je u neposrednoj blizini brodice, podsjetimo, teško ozlijeđena 23-godišnja Hrvatica koja je bila putnica na brodu. Zadržana je na liječenju u Općoj bolnici Zadar.

"Pravo je čudo što je žena preživjela"

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog 30-godišnjaka Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru podnosi se kaznena prijava.

Inače, žena je u bolnicu stigla s teškom ozljedom koju je zadobila kada joj je propeler brodice zahvatio nogu nakon što je skočila u more, a muškarac je pokrenuo brod. Nediljko Jović iz zadarske bolnice, kako je prenio portal kronikevg, izjavio je da je dosta iskrvarila te da je pravo čudo što je preživjela, osobito s obzirom na to da je do bolnice trebalo oko sat vremena. Velikogorički portal neslužbeno je doznao da je ostala bez noge.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.