U Zenici silovao psa, susjeda ga zatekla na djelu

Ilustracija: 123rf, Google Street View

U ZENIČKOM naselju Babina Rijeka, u susjednoj BIH, danas je zabilježen nesvakidašnji incident, piše Dnevni avaz.


Građani ovog grada svjedočili su gnjusnom činu silovanja psa.

Kako piše Dnevni avaz, jedna od mještanki zgrade u kojoj se sve dogodilo, uočila je muškarca kako unosi već drugog psa u kućicu i to joj je bilo sumnjivo. Pomislila je kako pse veže ili tuče pa je krenula za njim. Kada je došla do kućice, žena se šokirala vidjevši muškarca kako siluje psa. Počela je vikati na njega, a kad mu je zaprijetila da će ga izbosti škarama, muškarac je pobjegao.

Žena je o svemu obavijestila policiju, a nitko nije ostao ravnodušan na ovu vijest. Mještani su zbog ovog monstruoznog događaja zabrinuti za sigurnost svoje djece.

Potraga za počiniteljem

Udruženje "Šapa", koje vodi brigu o napuštenim životinjama u Zenici, zatražilo je od MUP-a ZDK hitnu istragu i pronalazak počinitelja.

"Očekujemo od nadležnih da odmah provedu hitnu istragu i identificiraju počinitelja ovog monstruoznog čina. Zlostavljanja, mučenja, silovanja i ubijanja napuštenih životinja kazneno su djelo. Seksualno zlostavljanje životinja spadaju u formu devijantnog patološkog ponašanja i kao takvo mora biti okarakterizirano opasnim po društvo, sredinu, ljude i životinje, ali i sankcionirano", kažu iz "Šape".
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.