Na A3 poginuli mladić i djevojka, dijete teško ozlijeđeno. BMW-om se zabio u kamion

Foto: Edina Zuko/PIXSELL

Muškarac (24) i žena (21) su poginuli, a dvogodišnje dijete je ozlijeđeno u teškoj prometnoj nesreći koja se danas oko 15 sati dogodila na sjevernoj strani autoceste A3, između čvora Okučani i Novska. Fotografije s mjesta nesreće pokazuju smrskani BMW.

DORH je objavio priopćenje u kojem navodi da je, prema dosad prikupljenim podacima, do prometne nesreće došlo kad je vozač osobnog automobila (24), upravljajući vozilom u smjeru Novske, udario u stražnju stranu kamiona koji se kretao ispred njega u istom smjeru. 

Vozač i putnica (21) u automobilu smrtno su stradali na mjestu nesreće, dok je dvogodišnje dijete odvezeno u bolnicu, gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede, navode iz DORH-a. Mladić i djevojka bili su hrvatski državljani.

DORH je naložio provođenje potrebnih izvidnih i dokaznih radnji.

Poginuli roditelji, dvogodišnje dijete teško ozlijeđeno

Kako neslužbeno doznaju 24sata, poginuli su roditelji dvogodišnjeg djeteta, koje je s teškim ozljedama prebačeno u novogradišku bolnicu, odakle su ga hitno prevezli u KBC Zagreb.

"Ima teške ozljede više organskih sustava te je hitno transportirano u KBC Zagreb", rekao je nakon nesreće ravnatelj novogradiške bolnice Josip Kolodziej. Dijete je, potvrdili su večeras iz KBC-a Zagreb, sada stabilno i nije životno ugroženo.

Nastala kolona

HAK je nakon nesreće javio da je prekinut promet između čvorova Okučani i Novska (na 132. km) u smjeru Bregane. Kolona je pred čvorom Okučani bila duga oko 4 km.

Autocesta je kasnije otvorena te je promet normaliziran.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.