Na dan uhićenja svoga gradonačelnika HDZ na Fejsu napada Grmoju i SDP

Foto: FaH, Screenshot: Facebook/HDZ

JUTROS je uhićen HDZ-ov gradonačelnik Otoka Josip Šarić, koji je prošli tjedan podnio ostavku na dužnost saborskog zastupnika.

Uskok je, na temelju policijske kaznene prijave, pokrenuo istragu protiv Šarića zbog sumnje da je općinskim poslovnim karticama platio najmanje 243.800 kuna (oko 33.000 eura) privatnih troškova, no za njega nisu zatražili određivanje istražnog zatvora.

Podsjetimo, za vikend je uhićen HDZ-ov šef Hrvatskih cesta Josip Škorić.

Napad na Grmoju i SDP

Na taj isti dan HDZ po Fejsu napada Grmoju i SDP. U svojoj objavi spominju i predsjednika Milanovića.

"SDP i Grmoja su po nalogu Kršitelja Ustava Milanovića cijelu svoju propalu kampanju na parlamentarnim #izbori2024 gradili na agresiji i lažima da #HDZ želi "zarobiti institucije". Ali, odjednom više ne pozivaju na "otpor" i ne tvrde da je DORH ključno pitanje "opstanka demokracije". To će ponovno činiti, ne brinite, ako bude uhićen netko tko nije član HDZ-a.

Kako bi skrenuli pažnju sa svog licemjerja, ljevica i njeni provokatori iz #MOST sada lažno pripisuju tobožnje "curenje informacije" HDZ-u - premda su aplaudirali Milanoviću koji se hvalio da je znao za tajne izvide kao premijer!

Za razliku od nekih prijašnjih #VladaRH, u našem su mandatu institucije slobodne i neovisne u borbi protiv korupcije. Sada je još jasnije da je jedini cilj oporbe bio okupirati DORH i instrumentalizirati ga za političke obračune. Borba protiv korupcije nikada ih nije zanimala. Dokaz tome je i poznata Grmojina - "Usmjeriti na Plenkija", piše HDZ na svom službenom Facebook profilu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.