PLJAČKA INE

Na fotografiji su Plenković i uhićeni HDZ-ov direktor. Vlada tvrdi da se ne znaju

Foto: Facebook/Koraljka Marušić

IZ VLADE su danas, reagirajući na članak koji je objavio tjednik Nacional, objavili da Plenković "osobno ne poznaje" Damira Škugora, kojeg USKOK sumnjiči za organizaciju pljačke stoljeća.

"Pokušaj da se za poslove kupnje i prodaje plina, koje istražuje USKOK, odgovornost pripiše vladi čista je zamjena teza i obmanjivanje javnosti", rekao je danas za Index glasnogovornik vlade Marko Milić.

"Predsjednik vlade nema nikakve veze s pozicijom g. Škugora u INA-i, niti ga osobno poznaje. Odgovore na pitanja o poziciji g. Škugora u INA-i treba dati INA, a ne vlada, čije su službe pri Ministarstvu financija i otkrile sumnjive poslovne procese i transakcije te blokirale nezakonito stečenu imovinu", tvrdi Plenković čovjek za odnose s javnošću.

Škugor i Plenković zajedno pozirali 2015. godine

No, čini se da postoji barem jedna fotografija na kojoj su Damir Škugor i Andrej Plenković zajedno pozirali. Po svemu sudeći, nastala je 2015. godine u zagrebačkom Hypo Centru na skupu podrške tadašnjoj HDZ-ovoj kandidatkinji za predsjednicu RH, Kolindi Grabar-Kitarović.

Fotografiju je na Facebooku 13. siječnja 2015. godine objavila Koralja Marušić, koja je članica HDZ-a.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.