Na karlovačkom području dva pijana vozača i jedna nesreća. Jednom kazna preko 4000€

Foto: HGSS/Pixsell

Karlovačka policija jutros je izvijestila o nekoliko prometnih prekšraja i jednoj nesreći.

U prometnoj nesreći vozač teško ozlijeđen

Jučer u 07.50 sati u mjestu Miholjsko, općina Vojnić, dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom austrijskih nacionalnih oznaka upravljao je 44-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, koji se nije kretao sredinom obilježene prometne trake, uslijed čega je sletio van kolnika u odvodni kanal.

U prometnoj nesreći vozač je teško ozlijeđen te će mu biti izdan obavezni prekršajni nalog, dok će nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđeno izvješće..

Pod utjecajem alkohola od 1,54 promila prouzročio prometnu nesreću 

Sinoć u 21.10 sati na području Cetingrada, 50-godišnjak upravljao je osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,54 promila i izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom.

Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Upravljao vozilom bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola 

Jučer je na nadležni Općinski sud uz optužni prijedlog doveden je 23-godišnji počinitelj prometnog prekršaja. Policijski službenici su utvrdili da je u petak, 18. listopada  u mjestu Mahićno, grad Karlovac upravljao osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,55 promila te prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom.

Nadležni sud izrekao mu je novčanu kaznu u iznosu od 4360 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.