Najluđa afera u DP-u dosad. Ćipe optužen da se ne zna prekrižiti

Foto: Screenshot

Nakon afere Petsto eura, u kojoj ga brat Marija Radića optužuje da je izvlačio novac iz braniteljske udruge, Stipo Mlinarić Ćipe, kandidat za zamjenika predsjednika Domovinskog pokreta, našao se u novoj aferi, najluđoj u DP-u dosad. Mogla bi se, recimo, nazvati U ime oca. 

Naime, DP-ovci se uoči stranačkih izbora sada razračunavaju oko toga tko se zna, a tko ne zna prekrižiti. Osim Ćipe, u "aferi" su i njegov stranački rival Igor Peternel i desničarski TV voditelj koji je prostitutku plaćao kokainom Velimir Bujanec. 

Mlinarić je nedavno provocirao Peternela rekavši da će ga, kada se budu čitali izborni rezultati, naučiti kako se barem pravilno prekrižiti. No onda je Bujanec na svojem Facebook profilu objavio video kojim sugerira da se ni Mlinarić ne zna prekrižiti.

"Docira drugima, a ne zna ni sam kako se prekrižiti. Drž’ se ti, Ćipe, financijskih uputa i transakcija, a poduku o križanju prepusti nekom tko zna!" napisao je Bujanec.

Ova objava očito je jako zasmetala Ćipi, koji je brzo reagirao na Facebooku. Objavio je dužu verziju videa za koju kaže da dokazuje da se zna prekrižiti, a Bujanca je optužio da je manipulator koji je montirao snimku.

Manipulacije, laži i blaćenje! Ovo je posljednji put da se oglašavam o ovakvim stvarima. Montirani videi, izmišljene poruke, lažne optužbe za izvlačenje novca, nisu moj nivo i stoga posljednji put razotkrivam ljude koji koriste ovakve metode u političkoj areni. Jasno je da je cilj ovakvih degutantnih manipulacija diskreditacija jer sve ovo dolazi u trenutku unutarstranačkih izbora. Apelirao bi na ljude da ne nasjedaju na manipulacije koje dolaze od određenih ljudi, vjerujte svojim očima, a ne onome što Vam serviraju i što žele da vjerujete.

Posted by Stipo Mlinarić on Monday, August 26, 2024

Prenosimo i Ćipinu objavu.

"Manipulacije, laži i blaćenje! Ovo je posljednji put da se oglašavam o ovakvim stvarima. Montirani videi, izmišljene poruke, lažne optužbe za izvlačenje novca, nisu moj nivo i stoga posljednji put razotkrivam ljude koji koriste ovakve metode u političkoj areni. 

Jasno je da je cilj ovakvih degutantnih manipulacija diskreditacija jer sve ovo dolazi u trenutku unutarstranačkih izbora. Apelirao bih na ljude da ne nasjedaju na manipulacije koje dolaze od određenih ljudi, vjerujte svojim očima, a ne onome što vam serviraju i što žele da vjerujete", napisao je Stipo Mlinarić Ćipe uz snimku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.