Radnik županije primio prijetnju. Njemu i kolegama savjetovano da se zaključaju

Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Muškarac je u telefonskom razgovoru djelatniku Osječko-baranjske županije zaprijetio smrću referirajući se na masakr u Daruvaru kad je pomahnitali umirovljeni vojni policajac Krešimir Pahoki (51) ubio šest ljudi u Domu za starije i nemoćne osobe u Daruvaru.

Iz Kabineta župana Osječko-baranjske županije kazali su nam kako je djelatnik navedene prijetnje prijavio svom nadređenom te Policijskoj upravi Osječko-baranjskoj. 

Policija pozvana oko 9:40 sati

"Do dolaska policije, a zbog izrečenih prijetnji, djelatnicima je savjetovano da se zaključaju u urede. Policija je u iznimno kratkom roku došla u prostorije Osječko-baranjske županije kako bi zaprimila prijavu. Daljnje postupanje je u nadležnosti Policijske uprave osječko-baranjske te vas molim da im se obratite za više informacija", poručili su iz Kabineta župana.

Iz Policijske uprave osječke-baranjske potvrdili su nam kako je djelatnik u Belom Manastiru zaprimio telefonski poziv zbog kojeg je oko 9:40 sati pozvana policija. Nisu željeli otkrivati detalje. 

Index neslužbeno doznaje da je muškarac prijetio djelatniku Upravnog odjela za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.