Ne propustite priliku za upis na SSBM Geneva MBA programe u suradnji s Deloitteom

Foto: Press

SWISS School of Business and Management Geneva (SSBM Geneva) poziva sve zainteresirane na posljednju pirliku za upis na prestižne MBA programe koji se provode u partnerstvu s Deloitteom, na njihovom modernom kampusu u Zagrebu. Kao vodeća poslovna škola sa sjedištem u Ženevi, SSBM Geneva se ističe švicarskom kvalitetom obrazovanja i globalnim dosegom, s više od 5000 studenata iz preko 150 zemalja.

Deloitte – Vaš ključ za poslovni uspjeh

Zašto odabrati SSBM Geneva? Jedan od najjačih aduta ovog MBA programa je suradnja s Deloitteom – jednim od najvećih i najutjecajnijih globalnih tvrtki u poslovnom savjetovanju i računovodstvu. Zamislite studiranje uz podršku profesionalaca iz "Velike četvorke" koji svakodnevno oblikuju budućnost poslovanja diljem svijeta. Deloitte unosi svoje bogato iskustvo i ekspertizu u MBA programe, pružajući vam uvid u najnovije poslovne trendove i izazove. Ova suradnja otvara vrata neprocjenjivim mogućnostima umrežavanja i stvarnom poslovnom svijetu.

Moderni kampus u Zagrebu

SSBM-ov moderni kampus u Zagrebu nudi vam iskustvo obrazovanja švicarske kvalitete u srcu Hrvatske. Opremljen je najsuvremenijom tehnologijom, što vam omogućava da uronite u interaktivno, dinamično okruženje gdje ćete steći vještine potrebne za globalno tržište. Bez obzira birate li Blended, Global ili Executive MBA, studij na Zagreb kampusu osigurava vam izravan kontakt s profesorima iz vodećih svjetskih kompanija, kao i priliku za razmjenu ideja s kolegama iz cijelog svijeta.

Prilagođeni MBA programi – usmjereni na vaš uspjeh

SSBM Geneva razumije izazove uspješnih poslovnih ljudi, zbog čega njihovi MBA programi kombiniraju teorijska znanja s praktičnom primjenom. Blended, Global i Executive MBA programi omogućuju vam da balansirate između profesionalnih obveza i obrazovanja, dok istovremeno stječete relevantne vještine koje možete odmah primijeniti u svojoj poslovnoj praksi.

Posljednja prilika za prijavu – predavanja počinju u studenom

Nemojte čekati – predavanja za MBA programe na Zagreb kampusu počinju 12. listopada, i ovo je vaša posljednja prilika da postanete dio ove prestižne edukacije. Rok za prijavu je 6. listopada. Za više informacija o upisu, posjetite službenu web stranicu SSBM Geneva ili nam pošaljite e-mail.

Ne propustite priliku za obrazovanje svjetske klase u suradnji s Deloitteom – osigurajte svoje mjesto već danas!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.