Novi detalji: Beba nađena u naručju majke, susjedi pokušali razbiti zid i spasiti ih

Maja S. (23), Danijel A. (29) i četvero djece u dobi od 2, 4, 5 i 7 godina poginuli su u požaru u Novom Sadu koji je izbio u njihovoj obiteljskoj kući oko 3 sata ujutro.

Sumnja se da je požar izazvao skuter koji je bio priključen na punjenje, piše Telegraf.rs.

Blic piše da je beba ovog mjeseca napunila dvije godine: "Ona je nađena u majčinom naručju nakon požara", ispričali su im očevici.

Liječnica Nikolina Marić iz Hitne pomoći rekla je za 021.rs da su došli na intervenciju u 2:45, ali već je bilo kasno. Navodi da nisu mogli napraviti ništa osim konstatirati smrt više osoba.

Susjedi su za Telegraf ispričali da su krenuli prema kući čim su primijetili plamen, a pokušavali su i razbiti zid kako bi došli do obitelji.

Susjedi i ujak pokušavali razbiti zid

Naime, kuća u kojoj je buknuo plamen imala je samo jedan prozor, ali se naslanjao na zid groblja, zbog čega ga nije bilo moguće otvoriti.

"Sve smo pokušali, lupali smo, uzeli smo alat i pokušali zid razbiti da bismo ih izvukli", ispričali su.

Pokušavao ih je spasiti i ujak koji danas puni 18 godina, pišu srpski mediji. "Jadan dečko, pokušao ih je izvući kroz rupu, ali nije uspio. Pomogli su mu susjedi, ali je sve završilo kobno. Umirali su mu maltene pred očima. Teška, teška tragedija", rekli su susjedi medijima.

Susjed: Vrištao sam, ali se nitko nije javljao

Jedan od susjeda pokušao je razbiti vrata kuće. "Vrištao sam, zvao sam, ali nitko se nije javljao. Otrčao sam do vrata i lupao, pokušao ih razbiti, ali nisam uspio, a zatim sam nazvao vatrogasce", rekao je Telegraf.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.