Novi seksualni skandal u Francuskoj: Ministar javnih radova "masirao" zaposlenice

NITI dva tjedna nisu prošla od uhićenja bivšeg direktora MMF-a, Francuza Domiquea Strauss-Kahna, zbog seksualnog napada na sobaricu, a Francusku već potresa novi seksualni skandal u koji je upetljan ministar javnih radova i dužnosnik stranke predsjednika Nicolasa Sarkozyja.

Georgesa Trona su za seksualni napad optužile dvije radnice stare 34 i 36 godina. Lokalni tužitelj je potvrdio da su žene jučer podnijele prijavu protiv ministra. 52-godišnji gradonačelnik Dravela i ministar je navodno počinio napade između 2007. i 2010 godine.

"Digao haljinu i gurnuo ruku u gaćice"

Žene tvrde kako ono što je počelo kao relaksirajuća masaža je završilo sa seksualnim napadom. Novine Le Parisien pišu kako su žene odlučile iznijeti svoju priču nakon uhićenja Strauss-Kahna.

"Gospodin Tron je digao moju haljinu i gurnuo ruku u gaćice. Nisam reagirala, smrznula sam se jer to nisam očekivala", kazala je žena kojoj su dali lažno ime Laura. Navodni česti napadi su obje žene doveli do depresije i pokušaja samoubojstva.

Optužbe su osobna osveta žena koje su dobile otkaz

Tron, koji se Sarkozyjevoj vladi pridružio u ožujku prošle godine, je odbacio optužbe kao "ludost" te je rekao kako je to dio osobne osvete dviju žena koje su dobile otkaz na poslovnima u Gradskoj vijećnici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.