Obrat s nesrećom u Zagrebu, sudjelovalo još jedno vozilo. Poginuo vozač busa (71)

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Na rotoru Zapruđe u Zagrebu jutros oko 5:15 došlo je do prometne nesreće tramvaja i autobusa, u kojoj je jedna osoba poginula. Tramvajski promet je zbog opsežnog policijskog očevida bio u prekidu do 9 sati.

Policija je sada objavila da je u teškoj nesreći poginuo 71-vozač autobusa, koji se sudario s tramvajem. Iz policija kažu i da tragaju za "nepoznatim teretnim automobilom", koji je također sudjelovao u nesreći, te su zamolili građane za pomoć.

Poginuo 71-godišnji vozač busa, traga se za još jednim vozilom. Policija moli građane za pomoć

"Danas, 14. listopada 2024. oko 5.15 sati u Novom Zagrebu, na raskrižju s kružnim tokom prometa Avenije Dubrovnik i Sarajevske ceste  (Rotor Zapruđe) dogodio se događaj u prometu u kojem su sudjelovali tramvaj i autobus te nepoznati teretni automobil. U navedenom događaju 71-godišnji vozač autobusa je smrtno stradao. Kako bi se utvrdile točne okolnosti navedenog događaja pozivamo svjedoke da se jave na broj telefona 01/6530-870 ili 192", poručuju iz policije.

 

Ovo bi moglo značiti da je policija došla do informacija da je treće vozilo zapravo prouzročilo nesreću ili barem na neki način u njoj sudjelovalo, ali se udaljilo s mjesta događaja. 

Stoga sada iz policije pozivaju sve koji su vidjeli nesreću da im se jave.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.