Oglasila se policija o sukobu Armade i Torcide na autocesti

Screenshot: HAK

Primorsko-goranska policija objavila je nove detalje o kriminalističkom istraživanju jučerašnje tučnjave koja se dogodila oko 15:30 na čvoru Vrata na autocesti A6 blizu Rijeke.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske u koordinaciji s nadležnim državnim odvjetništvom i nadležnim policijskim upravama nastavljaju kriminalističko istraživanje vezano uz tučnjavu koja se dogodila 25. kolovoza, na autocesti A6 kod od čvora Vrata u blizini Delnica.

Prema dosadašnjim saznanjima jedna je osoba u tučnjavi teško ozlijeđena. Lakše je ozlijeđen maloljetnik, koji nije sudionik ovog događaja.

Dosad je ispitano 36 hrvatskih državljana, sudionika tučnjave koji su zatečeni na mjestu događaja. Nakon ispitivanja svi su u zakonskom roku pušteni, a kriminalističko istraživanje se nastavlja te je u tijeku i utvrđivanje ostalih sudionika tučnjave", priopćili su iz PU primorsko-goranske.

Svjedokinja: Došli su u naša dvorišta i objekte

"Ne znamo točno sve, ali znamo da su se oko tri poslijepodne Armada i Torcida zaustavile na čvoru Vrata i napravile krš i lom. Došli su u selo, u naša dvorišta i objekte, ali to smo uspjeli spriječiti. Trčali su, bacali sve što im je bilo pod rukom, tukli se... Ne znam čemu, ali nije bilo ugodno", rekla je jučer svjedokinja za Novu TV.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.