Foto: Facebook, Index
KUHAR Nikola Lesar, pobjednik MasterChef Croatia 2012., koji živi i radi na Tajlandu, nakon dvije godine je došao na Rab i poželio pojesti nešto izvorno, morsko.
No, u restoranu Paradiso iznenadile su ga cijene, ali i "kvaliteta" pripremljenog jela. Nakon plaćenog računa od 2.710 kuna za jednu večer, do kraja odmora će, piše, biti na kruhu i pašteti.
Lesar je tako na Facebooku napisao: "Onaj osjećaj kad se nakon 2 godine vratiš u rodnu zemlju i požališ to istog trena. Žlica maslinovog ulja 10 kuna! Kila brancina 450. Škampi, koji nisu bili na žaru, već sirovi, imaju istu cijenu. Ledena kava, koja nikad nije bila naručena, 80. Jad i sramota. I još kad ti vlasnik veli da ga boli kurac za tvoje nezadovoljstvo. Ovo je moguće samo kod nas. Sretno vam bilo prijatelji, ja do kraja svojeg odmora jedem paštetu na kruhu. Lokacija: Restoran Paradiso, Otok Rab. #corruptia".
Njegov status munjevito se proširio Facebookom. I dok jedni kažu da je Lesar trebao pogledati cjenik prije nego što je sjeo u restoran, drugi se slažu s njim i smatraju da su cijene ipak previsoke.