Osuđena petorica koja su pretukla tinejdžere u Vukovaru

Foto: Borna jaksic/PIXSELL

Na Općinskome sudu u Vukovaru u utorak su na zatvorske ili uvjetne kazne osuđena petorica optuženika koje se teretilo za nanošenje teških tjelesnih ozljeda skupini maloljetnika u napadu u središtu Vukovara 6. siječnja ove godine.

Tri osobe su osuđene na zatvorske kazne od kojih dvije na 40 mjeseci zatvora, a jedna na kaznu zatvora od 24 mjeseca. Dvije osobe su osuđene na uvjetne kazne, a i dalje se traga za osobom koja je od prvoga dana u bijegu, potvrdili su novinarima roditelji napadnutih maloljetnika.

U večernjim satima napali maloljetnike

Skupina starijih mladića, pripadnika navijačke skupine BBB, napala je 6. siječnja ove godine u večernjim satima u Vukovaru skupinu maloljetnika te je nekolicini nanijela teške tjelesne ozljede zbog kojih su bili hospitalizirani u osječkom KBC-u. 

Tjedan dana nakon incidenta u Vukovaru je održan i miran prosvjed roditelja napadnute djece, ali i građana Vukovara koji su osudili taj čin nasilja zahtijevajući stroge kazne za napadače. Nakon uhićenja koja su ubrzo uslijedila nakon napada, petorici uhićenih određen je istražni zatvor u kojem su se nalazili sve do izricanja sudskih kazni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.